Chat with us, powered by LiveChat

Een vaste positie invullen met een gedreven en ambitieuze professional die uitstekend past in de cultuur en bij de normen en waarden van jouw organisatie? Met een sterke persoonlijkheid die snel up-and-running is en een structurele bijdrage aan de organisatie gaat leveren?

Neem contact met ons op

De juiste professionals kennen en herkennen,

dát is de kracht van Hero Executive Search

Van onze opdrachtgevers komen we graag haarfijn te weten welke kwaliteiten en vaardigheden er nodig zijn. Met die kennis zijn we in staat de juiste, passende leider te vinden; de professional die snel tot de kern komt en begrijpt wat er van hem/haar verlangd wordt. Iemand die de organisatie écht verder weet te brengen.

 

Hero Executive Search richt zich op senior level management én C-level professionals (CEO, CFO, CIO, CTO, CMO) en werkt voor (internationale) gerenommeerde top 500 organisaties, in de profit én non-profit sector. 
Onze aanpak

Meer dan alleen een functieomschrijving

 

Vanuit onze passie om vooruitgang te willen faciliteren, helpen we organisaties aan professionals die ze nodig hebben en vice versa. Dat gaat verder dan werving & selectie op basis van alleen een functieomschrijving; ook de team-fit van het MT of bestuur, het groeipad van de professional en de groeidoelstellingen van de organisatie laten we daarin meewegen.

 

Discreet & integer

 

We hebben de beschikking over meerdere kanalen om de best beschikbare kandidaten in kaart te krijgen. Ons eigen netwerk speelt daarin een essentiële rol, maar ook (netwerk)leads, een uitgebreide search, events en social media dragen bij aan het resultaat. De professionals die onze aandacht trekken, worden op integere en discrete wijze door ons benaderd en gescreend. Met de beste én beschikbare kandidaten starten we de procedure vervolgens, om gezamenlijk tot de juiste keuze te komen.

 

Na de totstandkoming van de overeenkomst blijven wij eveneens graag betrokken en evalueren we het functioneren van de kandidaat uitvoerig.

Meer weten over onze aanpak?  Neem dan contact met ons op. We drinken graag een kop koffie met je.

contact