Chat with us, powered by LiveChat

Een betere werk/privé-balans, werken in een andere sector, persoonlijke ontwikkeling, meer verantwoordelijkheid …. er zijn diverse redenen om een carrièrestap te overwegen. Op het moment suprême blijken daar nog zoveel andere vragen bij te komen. In wat voor omgeving kom je écht tot je recht? We gaan daar graag over met jou in gesprek.

Open posities
Open Inschrijving
Hero Executive Search spreekt dagelijks met interessante professionals die op senior level management en C-level opereren. Wij zijn erg geïnteresseerd in het omslagpunt in hun zakelijke leven. Wat zijn hun drijfveren, is er sprake van een consulting exit, welk pad hebben ze doorlopen, welke beslissingen hebben ze moeten nemen en in welke nieuwe situaties zijn ze terecht gekomen.

 

Overweeg jij een carrièrestap te maken? Graag gaan we hierover met je in gesprek om te bekijken wat je voor onze opdrachtgevers kunt betekenen en wat zij jou te bieden hebben. Wij gaan hier vanzelfsprekend op zeer discrete wijze mee om.

 

We maken graag kennis.

Hero heeft voor de 4e keer op rij een FD Gazelle gewonnen. Een mooie erkenning waar we kandidaten en opdrachtgevers enorm dankbaar voor zijn.

FDGazellen_Logo_low

Carrièreboost door vacatures die ertoe doen

Werken bij gerenommeerde organisaties

Een cultuur en werkomgeving die bij jou past

Deel uitmaken van een netwerk van gelijkgestemden

Deelnemen aan uiteenlopende events